3-D printer Da Vinci Junior

399.00

Op voorraad

Beschrijving

3-D printer Da Vinci Junior.

Grote zaken komen in kleine verpakkingen
Laat u niet misleiden door de nieuwe dunnere en lichtere look! De gloednieuwe 3D-printer van XYZprinting, de da Vinci Jr., heeft een robuuste omvang van 15 x 15 x 15 cm! De da Vinci Jr. is met voorsprong de best betaalbare en toegankelijke 3D-printer op de markt, perfect geschikt voor beginnende 3D-ontwerpers en uitvinders in de dop. Deze 3D-desktopprinter zorgt voor een fantastische aanvulling in het klaslokaal.

Nooit meer kalibreren!
Het kalibreren van uw 3D-printer voor uw afdrukken kan bijzonder lastig zijn, maar die tijden zijn nu voorbij met de da Vinci Jr.! De eenvoudige en gebruiksvriendelijke 3D-printer vereist geen kalibratie en bevat ook een nieuw automatisch ladend filamentsysteem voor een eenvoudige 3D-afdrukervaring met meer gebruiksgemak.

Gewoon drukken en vrijgeven!
De da Vinci Jr. is nu uitgerust met een soepele drukken-en-vrijgeven-extruder zodat de extruder gemakkelijk kan worden vervangen.
U hoeft alleen maar uw 3D-printer te openen, op de vrijgaveknop te drukken en het vervangen gebeurt binnen enkele seconden.

Slim afdrukken, groen afdrukken
Met ondersteuning van het PLA-filament, een niet-giftig biologisch afbreekbare kunststof, heeft de da Vinci Jr. een gloednieuw navulbaar filamentsysteem! U kunt nu de PLA-filamentcartridges recyclen en aanvullen met ons gloednieuwe design van draaien-en-vergrendelen. Zo kunt u uw filamentspoel gemakkelijk vervangen en bespaart u zowel tijd als geld. Door het nieuwe compacte design, verbruikt de da Vinci Jr. slechts 75W. Deze milieuvriendelijke 3D-printer zorgt ervoor dat er niets verloren gaat wanneer u afdrukt met XYZprinting.

Welkom bij de familie
Bij de ontwikkeling van de da Vinci Jr. werd aan uw veiligheid gedacht.
Met de volledig ingesloten ontworpen, niet-verwarmde afdruklade en Ć©Ć©n jaar garantie, kunnen zowel u als uw familie genieten van uren creatief plezier in 3D. En de pret eindigt hier niet. U kunt ook lid worden van onze online 3D-designgemeenschap: Artist Collection, en 3D-designs delen of uploaden zodat u verbinding kunt maken en geĆÆnspireerd kunt worden. Een 3D-printer waarvan iedereen in de familie kan genieten!