Artec Robotica Advance

533,50

Op voorraad

SKU: Artec advance Categorieƫn: ,

Beschrijving

Japan is het land dat vergevorderd is met robotica. Dat geld ook voor hun onderwijspakketten voor robotica. Artec is gespecialiseerd in het onderwijs en heeft een uitdagende robotica set, die meer biedt dan wat nu verkrijgbaar is. De software, handleidingen, bouwvoorbeelden en filmpjes zijn gratis te downloaden op:Ā http://artec-kk.co.jp/robotist/list_en.html en http://artec-kk.co.jp/studuino/download_en.htmlDe set bevat diverse Artec blokken voor het bouwen van de modellen. Als robotica onderdelen zijn de volgende bij de set bijgesloten: 4 led verlichting, 1 lichtsensor, 1 geluidsensor, 1 druksensor, 1 buzzer, 2 infrarood elementen, 2 gelijkstroommotoren, 8 servomotoren, 1 accelerometer, de benodigde kabels en Studuino, waaraan alle elementen gekoppeld kunnen worden en verbonden kunnen worden met de computer. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Klik bij de foto van de set op bekijken en zie de 2 videofilms met enkele werkende modellen en hoe je programmeren kunt.

Let op: Deze set is speciaal bedoelt voor leerlingen/studenten die al vertrouwd zijn met Scratch en geen lesboeken meer nodig hebben. Voor Artec sets met gratis lesboeken kijk dan naar Artec Robo met 16 lessen en Artec Innovator Academy met 25 lesboeken voor zelfstandig werken.

Lego Mindstorms is de bekende speler in de markt, maar Artec heeft meer te bieden. Kijk bij handleiding om het vergelijkingsoverzicht te downloaden

 

Extra informatie

Fabrikant

Leeftijd vanaf

8 jaar

Handleiding

Download hier de gratis handleiding bij dit product:

vergelijking-Artec-Mindstorms-1.pdf