RoboHero

375.00

Op voorraad

Beschrijving

RoboHero is een kleine Humanoid robot. Op Arduino gebaseerd intelligent, interactief en programmeerbare robot voor onderwijs en voor thuis.
Met zijn hoogte van ongeveer 25 cm is de RoboHero goed uitgerust om verkenningen te ondergaan op bureaus, vloeren of andere omgevingen.
Er zijn 4 verschillende gratis software pakketten beschikbaar. De App voor Andoid en iOS (RoboHero), Blocky, Scratch en Arduino. De robot biedt niet alleen veel plezier als humanoid robot maar ook biedt deze robot veel programmeer mogelijkheden op 4 niveau’s

Bedien de RoboHero door Smart APP
Unieke 3D-modulatie voor het bewerken in de app. Met de zorgvuldig ontworpen app kan gemakkelijk mooie bewegingen en programma-instellingen gemaakt worden.

Blockly Visual Code Editor
De Blockly-editor maakt gebruik van in elkaar grijpende grafische blokken om codeconcepten weer te geven. Hiermee kunnen gebruikers programmeerprincipes toepassen zonder zich zorgen te hoeven maken over de syntaxis of de intimidatie van een knipperende cursor op de opdrachtregel.
Voor de software zie: http://api.ttrobotix.com/blockly/demos/toolbox/index.html?lang=en
Voor de software zie: https://github.com/ttrobotix/RoboHero/tree/master/Blockly

Scratch Development Platform
Scratch Development Platform kan worden gebruikt om de ROBOHERO programmatisch te programmeren, gebruikers hebben geen programmeertaalvaardigheden nodig. In de grafische interface van Scratch kan het ROBOHERO-instructieprogramma ontwerpen door de opdrachtvakken te verslepen.
Voor de software zie: http://scratchx.org/?url=https://ttrobotix.github.io/RoboHero/Scratch/robohero.js#scratch
Voor de software zie: http://scratchx.org/?url=https://ttrobotix.github.io/RoboHero/Scratch/robohero.js#scratch

Arduino IDE compatibel
Programmeerlogica stelt je in staat om te leren door het te maken. Meest geschikt om te leren via open source Andruino-besturingskaart. Het perfecte wetenschappelijke servostuurspeelgoed op instapniveau: ROBOHERO.
Voor de software zie: https://github.com/ttrobotix/RoboHero/tree/master/Arduino

Extra informatie

leeftijd-vanaf

6 jaar